Катедрала
+4
The Joker
Baroness Angelina
† Dog Style World †
♛ Predator ♛
8 posters
РП Форум :: Града :: Из улиците
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Катедрала
Погледнах я с непроменено изражение и се усмихнах фалшиво като Сай.
- Искам да си до мен. Трябва ми фамилиар, койот да ми подхожда. Опитах с Инфернал, но те са тъпи като наковални. Мислех за Гибелен страж, но те са прекалено лукави, за да посмея да си оголя гърба пред един такъв.
Обърнах се към нея и поставих пръст на устните ѝ. Усмивката ми остана все така фалшива и студена:
- Освен това знам, че вие, сукубите, сте интелигентни и много по-приятни за окото от повечето демони. Наистина би ми било приятно да имам някой, с когото да разменя и някоя дума.
- Искам да си до мен. Трябва ми фамилиар, койот да ми подхожда. Опитах с Инфернал, но те са тъпи като наковални. Мислех за Гибелен страж, но те са прекалено лукави, за да посмея да си оголя гърба пред един такъв.
Обърнах се към нея и поставих пръст на устните ѝ. Усмивката ми остана все така фалшива и студена:
- Освен това знам, че вие, сукубите, сте интелигентни и много по-приятни за окото от повечето демони. Наистина би ми било приятно да имам някой, с когото да разменя и някоя дума.
Irridius Ar. Dreadmaster- Сериозен любител
-
Брой мнения : 530
Регнат на : 29.04.2012
Възраст : 34
Град/село : Mонтана!
Работа/хобита : Трол!
Шега : I have a rocket in my poket!
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Гледах в очите и накрая просто се усмихнах.
-Значи трябва да сключим сделката. Така без да казваш на другите същества какво съм и без да ме оставяш да гладувам. Няма да ти е много приятно ако нарушиш нещо от тези двете. Кажи си и твоите изисквания и сме готови и ще имаш нов фамилиар.
-Значи трябва да сключим сделката. Така без да казваш на другите същества какво съм и без да ме оставяш да гладувам. Няма да ти е много приятно ако нарушиш нещо от тези двете. Кажи си и твоите изисквания и сме готови и ще имаш нов фамилиар.
Kiya- Сериозен любител
-
Брой мнения : 662
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Отупах ръце и заговорих високо и ясно:
- Предлагам ти, да си мой фамилиар - да седиш до мен, да внимаваш какво правя, да ми пазиш гърба и да ме предупреждаваш за опасности, които биха те оставили без храна. В замяна ти предлагам всичко, коеот можеш да поискаш. Но да сме на ясно - не искай душата ми, защото е накърнена. Няма да ти е полезна. Съгласна ли си да си мой... да го наречем партньор, докато умра?
ПОгледнах я право в очите. Трябваше да се подготвя ако ми откаже.
- Предлагам ти, да си мой фамилиар - да седиш до мен, да внимаваш какво правя, да ми пазиш гърба и да ме предупреждаваш за опасности, които биха те оставили без храна. В замяна ти предлагам всичко, коеот можеш да поискаш. Но да сме на ясно - не искай душата ми, защото е накърнена. Няма да ти е полезна. Съгласна ли си да си мой... да го наречем партньор, докато умра?
ПОгледнах я право в очите. Трябваше да се подготвя ако ми откаже.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Започнах да смятам на ум. Ако откажа ще трябва някой противен дядка да ме извика, което щеше да е гадно, а според законите на нашето общество нямаше да мога да му откажа. ОТ друга пък страна оставах без душата на един.
Измерих с поглед Ири....
..Вампир. Техните души и без това са черни, така че сделката си я биваше.
-Добре, съгласна съм. - Доближих се до него и се усмихнах. - Знаеш ли как се сключва договор със сукуба и особено една от първите?
Измерих с поглед Ири....
..Вампир. Техните души и без това са черни, така че сделката си я биваше.
-Добре, съгласна съм. - Доближих се до него и се усмихнах. - Знаеш ли как се сключва договор със сукуба и особено една от първите?
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Твърдостта ми рухна от раз като одрязан крайник. Очидено се зарових сред спомените и знанията, които бях наследил от Шлема. Не се получаваше нищо интересно по спомените, но реших да се правя, че знам какво правя.
- Ами... ем, дай да пробваме, какво се очаква да правя?
Имах подозрения, но не можеш да вярваш на всеки слух, който дочуеш.
- Ами... ем, дай да пробваме, какво се очаква да правя?
Имах подозрения, но не можеш да вярваш на всеки слух, който дочуеш.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
-Аз съм от челната десетка скъпи. Тоест за какво главно се викат сукубите? - Започнах да си играя с него, което пък беше забавно. Отидох до една масичка в стаята и седнах на нея. Не харесвах особено допира от старо дърво, но когато си облечен в нещо подобно на бански в две части.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
КИмнах разбиращо., Изгелжда така стават нещата на сукубите. Приближих се до нея и поставих ръка на рамото ѝ. Погледнах я от високо. Трябваше да свиквам с усещането за господарство. Усмихнах се весело и я погледнах в оочите, когато ги вдигна към мен.
- Мхм, определено приличаш на номер едно. Хайде, ела да...скрепим договора.
Усмихнах се по-топло, от колкото преди малко. Исках да се почувства по-добре, от колкото ако просто беше едно дивашко чукане.
- Мхм, определено приличаш на номер едно. Хайде, ела да...скрепим договора.
Усмихнах се по-топло, от колкото преди малко. Исках да се почувства по-добре, от колкото ако просто беше едно дивашко чукане.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
-Не е нужно да се правиш, че ме харесваш. Всичко е просто, за да имаш, с кой да си говориш. - и го целунах без изобщо да показвам емоции.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Вдигнах вежди и се усмихнах леко похотливо.
- ГОтова ли си да се обзаложиш, че не те харесвам. Бих ли те призовал ако не те харесвах?
Прегърнах я и се постарах да изглеждам колкото се може по-самоуверен.
- А и сукубите знаете чалъми и хватки за такива моменти и съм малко любопитен да си призная.
- ГОтова ли си да се обзаложиш, че не те харесвам. Бих ли те призовал ако не те харесвах?
Прегърнах я и се постарах да изглеждам колкото се може по-самоуверен.
- А и сукубите знаете чалъми и хватки за такива моменти и съм малко любопитен да си призная.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
-Да готова съм да се обзаложа. За това, че не ме харесваш и за това, че си девствен. - целта на това ми говорене всъщност беше да го ядосам. Далеч по-лесно щеше да е ако се ядоса и не мисли.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Ухилих се още по-широко и , без предупреждение я вдигнах на ръце.
- Ей, сладкиш, не съм обикновен човек, че да се хвана нещо толкова дребно. Но да си го кажем направо - покажи ми какво можеш за мен и аз ще ти покажа какво мога за теб.
Хвалех се като всеки, който няма общо с тези работи. Като онези войки, които казват,ч е могат да победят дори и шампион.
Внимателно я поставих на пухения дюшек на балдахиненото легло. МАхнах наметалото и легнах до нея с палава усмивка и нахално изражение на кръчмарски посетител.
- Ей, сладкиш, не съм обикновен човек, че да се хвана нещо толкова дребно. Но да си го кажем направо - покажи ми какво можеш за мен и аз ще ти покажа какво мога за теб.
Хвалех се като всеки, който няма общо с тези работи. Като онези войки, които казват,ч е могат да победят дори и шампион.
Внимателно я поставих на пухения дюшек на балдахиненото легло. МАхнах наметалото и легнах до нея с палава усмивка и нахално изражение на кръчмарски посетител.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Погалих го по врата и се усмихнах. Доближих се до него и започнах да го целувам по врата откопчавайки бавно горната му дреха.
-Хубавото на сукубите, е че могат да приемат форма, която те възбужда. Така че какво искаш?
-Хубавото на сукубите, е че могат да приемат форма, която те възбужда. Така че какво искаш?
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Бавно вдигнах ръце към нея и хванах лицето ѝ. Това изглежда я смути, защото ме погледна някак нацупено. А може и да е за дето ѝ сплеснах малко лцето.
- Ами... сега изглеждаш достатъчно добре. Както сама ще се увериш...
Поглднах надолу по тялото си, но предпочетох да не бъда излишно вулгарен.
- Понеже си ми първата. сегашната ти форма ме възбужда достатъчно... Сега зависи как ще действаш ти самата.
Спуснах ръце бавно по врата и раменете ѝ. Май започвах да се отраквам. Всичко е в инстинктите.
- Ами... сега изглеждаш достатъчно добре. Както сама ще се увериш...
Поглднах надолу по тялото си, но предпочетох да не бъда излишно вулгарен.
- Понеже си ми първата. сегашната ти форма ме възбужда достатъчно... Сега зависи как ще действаш ти самата.
Спуснах ръце бавно по врата и раменете ѝ. Май започвах да се отраквам. Всичко е в инстинктите.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
-И си решил точно в нещо като църква да го направиш. Смел избор. - му споделих и когато остана без дрехи от кръста нагоре започнах да го целунах по врата и влудяващо бавно да се спускам надолу.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Изчервих се, но не я спрях. Замислих се какво се очаква да направя. чакането ме убиваше а също и теснотата на останалите ми дрехи - панталоните. Сърцето ми биеше влудяващо силно и за това предпочетох да почакам търпеливо. Сега трябваше да почакам. Ако не на друго, този сеанс щеше да ме научи на търпение в особено.... надухващи ситуации. Усмихнах се и се отпуснах назад, като внимателно я орегърнах и погалих голият гръб. Поиграх си малко и внезапно се чу приятно, меко изщракване. Нагръдникът ѝ се освободи. Брей, ми оставаше да кажа.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Продължих с целувките си докато не стигнах го коремните части и не свалих и бавно панталоните и се надигнах. Колкото да махнах дрешката, която беше откопчал.
Наведох се и докоснах устните си до неговите и започнах бавно да масажирам интимните му части.
Наведох се и докоснах устните си до неговите и започнах бавно да масажирам интимните му части.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Докоснах устните ѝ и се рамърдах , наслаждавайки се на допира. Усещането за изпъване ставаше все по силно и приптни тръпки полазиха по тялото ми, като се излъчваха на вълни от слабините ми и се простираха по цялото ми тяло. Неволно отворих уста от изненада и инстинктивно засмуках устните на Рейн. Изпитах непреодолимо желание да... не знам какво сиакх, но определено усещах силно напрежение. Плъзнах ръце по гърба ѝи спрях малко над дупето. Притните хълмчета, в чиято основа спрях, ме объркваха, но се сдържах.
Мхмммм...
Мхмммм...
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Прегърнах го и когато беше вече готов минах под него и го погледнах.
-И сега просто не мисли, а се остави на инстинктите ти. - само това можех да му кажа.
-И сега просто не мисли, а се остави на инстинктите ти. - само това можех да му кажа.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Изпуснах нишката на мислите си и действах. Целунах я отново, и леко плъзнах езика си между устните ѝ. Устетих приятния гъдел на нейния, при срещата им. Плъзнах ръце отстрани по тялото и и погалих хълбоците ѝ. Беше ми много приятно да я докосвам, да я усещам. Плъзнах ръце надолу по бедрата и се наложи да премина надолу с устни. Докоснах с устни врата ѝ и после теглих само бърха на езика си по кожата ѝ. Топлината, която излъчваше тялото ѝ ми подейства успокоително и някак... възбуждащо. Дали беше нормално?
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Оставих се на ласките и милувките му беше приятно. Успокоително. Някак си беше странно, че чувствам нещо освен изпълняване договори и сделки. Притиснах го към себе си и спуснах едната си ръка по гърба му, а другата я сложих на рамото му.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Вдигнах очи към нейните и замръзнах, несигурен Посел продължих надолу. Покрай ключиците се забавих и се мъчех да не изглеждам прекалено настоятелен. ПОгледнах разкошните гърди пред лицето си и се наведохспокойно и леко близнах плътта между тях. Преглътнах на сухо и вдигнах ръце за да ги масажирам с длани от страни. притиснах ги и затърках бавно лицето си в тях. Близнах леко и после засмуках бавно и влудяващо. Хм, изглежда ме биваше по-вече от колкот си мислех.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Тихичък стон се издаде от моя милост и забих пръсти в гърба му. Когато приключи със заниманието си лекичко го надигнах и го целунах настоятелно и страстно, лекичко подсказвайки му, че може да започва и че няма нужда от повече любовна игра.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Притеснено я погалих и по лицето и се постарах да се наместя. Прокарах ръка между краката ѝ, за да я подготвя, почти сигурен, че за начало се спрявам добре, но имах и чувството, че съм почнал и много да се бавя.
ПЛъзнах се между краката ѝ и започнах да я целувам все по настоятелно. погалих я с език и започнах бавно да навлизам в чуждаа за мен територия. Усещането беше... особено. приятно, но особено, сякаш започвах ново действие под влияние на нещо друго. Притискането караше сърцето ми да става все по-настояетолно и да ме кара да треперя от желание. Усетих се че действам учудващо неспособен да намаля скоростта на действието си.
ПЛъзнах се между краката ѝ и започнах да я целувам все по настоятелно. погалих я с език и започнах бавно да навлизам в чуждаа за мен територия. Усещането беше... особено. приятно, но особено, сякаш започвах ново действие под влияние на нещо друго. Притискането караше сърцето ми да става все по-настояетолно и да ме кара да треперя от желание. Усетих се че действам учудващо неспособен да намаля скоростта на действието си.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Телата ни започнаха да се движат с един ритъм, а аз просто забих нокти в гърба му. Поне за пръв път му го признавам, добър е. А все пак продавам грехове на монаси от векове.
Оставих го да се движи над мен, а аз просто го насърчавах със сладостни стонове и споменаване на името му.
Оставих го да се движи над мен, а аз просто го насърчавах със сладостни стонове и споменаване на името му.
Kiya- Сериозен любител
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
за съжаление, както е всеки път, когато е за първи път, краят доде прекалено бързо. Усетих притока на сладосттна вълна от освобождение, която накара крайниците ми да омекнат. Помислих си, че е започнало да става притеснително. Запазих присъствие на духа за да се изнижа преди края.
Освободих се обилно и се разтресох от конвулсии, успявайки да се изтърколя преди това по гръб. От гърлото ми заизлизаха сподавени ръмжащи стонове и се отпуснах назад, оставяйки сладката отмара да ме отпуска.
Освободих се обилно и се разтресох от конвулсии, успявайки да се изтърколя преди това по гръб. От гърлото ми заизлизаха сподавени ръмжащи стонове и се отпуснах назад, оставяйки сладката отмара да ме отпуска.
-
Статута ви
Предупреждение:
(1/4)
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5